+32 (0)3 645 67 01

Communicatie

Cardo Systems, Inc. is een wereldwijd erkend marktleider in Bluetooth® en DMC communicatiesystemen voor motorfietsen en andere sporten met helmen. Met de introductie in 2005 van de scala rider® Bluetooth-lijn van headsets, heeft Cardo letterlijk een nieuwe product categorie tot stand gezet die onbestaande was tot dan.

Sindsdien zijn ze nooit gestopt met het samenwerken met hun beste adviseurs, de motorrijder gemeenschap van over de hele wereld. Ze luisteren naar hun suggesties, naar hun behoeften, en komen met oplossingen en innovaties die ongeëvenaard in de markt zijn. In feite zijn de meeste van hun innovaties vervolgens door concurrerende producten aangenomen. Hun moto, communicatie in beweging ™, weerspiegelt wat het bedrijf het beste kan: mensen versterken , die onderweg zijn met de beste communicatie- en entertainment-apparaten beschikbaar.  

De typische klanten zijn buitenshuis, in beweging en vastbesloten om in contact te blijven. Cardo ontwikkelt ook Bluetooth en DMC-oplossingen voor een selecte groep van toonaangevende fabrikanten op het gebied van de motorfiets accessoires, zoals SHOEI en Schuberth. Vandaag de dag omvat scala rider® niet alleen de meest geavanceerde apparaten in de categorie, maar ook het breedste spectrum van producten. De producten van scala rider zijn te vinden in de motorfietswinkels in meer dan 65 landen.

Voor degene die een Schuberth helm hebben heb je het ingebouwde SRCS systeem ( klik hier voor meer info )

Filmpje van de Cardo Scala Rider Packtalk

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Financiering

Het is mogelijk om bij de aankoop van uw moto of booster een financiering zonder voorschot te verkrijgen.

Service

Depannage dienst gratis op werkdagen vanaf half 8’s avonds. Via GSM of SMS te bestellen op nummer 0495/329627
Kleine reparatie’s klaar terwijl u wacht, zonder afspraak