Nieuwe MORO 07 in exclusieve factory silver-kleur

Om de 30e verjaardag van ’s werelds eerste productie eBike te vieren, kondigt Yamaha de lancering aan van de speciale limited-edition MORO 07 in de exclusieve kleur Factory Silver.

Het innovatieve Dual Twin-frame heeft een hoogwaardige Factory Silver-afwerking in de stijl van Yamaha’s YZ-motorcrossmodellen waarmee al een halve eeuw wereldkampioenschappen worden gewonnen.

webp 1900 2 2

Net als motorcrossers verleggen MTB-rijders voortdurend de grenzen op uitdagende terreinen en deze speciale MORO 07 is bestemd voor klanten die de geavanceerde chassis- en aandrijvingstechnologie van Yamaha op waarde weten te schatten.

Blauwe accenten op de nieuwe Factory Silver MORO 07 onderstrepen de technologische crossover tussen de YZ motorcrossmotoren en deze premium eMTB. Speciale graphics benadrukken de 30e verjaardag van Yamaha’s vooruitstrevende Power Assist Systeem dat een opwindend nieuw tijdperk voor elke fietser inluidde.

webp 1900 3 2
webp 1900 2 2

PW-X3-aandrijving voor direct vermogen

Met een vermogen van 85 Nm en een gewicht van slechts 2,75 kg biedt de nieuwe generatie PW-X3-aandrijving een uitstekende koppel-gewichtsverhouding en veel vermogen bij een hoge cadans voor sterke prestaties op steile hellingen en in zanderig of modderig terrein. Yamaha’s Zero Cadence-technologie levert direct vermogen bij de geringste trapbeweging en speciaal ontwikkelde versnellingen en freewheels geven een lichtgewicht en natuurlijk gevoel bij trappen boven de 25 km/u.

Ontdek meer