Over ons

Dit zijn wij!

Doen we vol passie ons werk, dan voelt het alsof het nooit anders is geweest. Niets is echter minder waar! Want met een bestaansperiode van meer dan 65 jaar, kunnen we wel zeggen: Van Roosbroeck kent een rijke geschiedenis. We nemen je graag mee in ons verleden én heden.

Een blik in het verleden

Lang, lang geleden, toen de kalender het jaartal 1955 aangaf, begonnen de handen van de familie Van Roosbroeck te jeuken. Want die immens grote liefde voor motoren, daar moesten ze iets mee. Wikken en wegen leidde tot het idee een voertuigenwinkel op te richten. Sleutelen, opknappen en tegelijkertijd mensen verblijden. Hoe leuk is dat? Ideeën werden concreet; het Antwerpse Merksem was vanaf nu een winkel rijker!

Een kijkje in de huidige keuken

Meer dan 65 jaar later is er heel wat veranderd. Niet alleen zijn de voertuigen die we verkopen heel wat geavanceerder. Ook zijn we gegroeid als bedrijf. Waar we in 1955 nog in de kinderschoenen stonden, gaan we inmiddels door het leven als officiële dealer van grote merken als Yamaha!

Advies waarop je kunt rekenen

Wat in al die jaren wél onveranderd is gebleven? Onze passie. Wij houden van dit vak en doen ons werk met plezier. Dat zie je terug in onze service. Breng je namelijk een bezoek aan onze showroom, dan voorzien we je van al het advies dat je nodig hebt. Jou helpen aan je droomvoertuig, dát maakt ons blij.

Service van deur tot deur

Wat ons bovendien uniek maakt, is onze deur-tot-deur-service. Oftewel: jouw aangeschafte voertuig leveren we af bij jou thuis. Wil je een kapotte motor, scooter of fiets laten repareren? Ook dat doen we. We halen hem graag bij jou thuis op en laten hem weer stralen als nooit tevoren!