Switch On Weeks

De Switch On Weeks staan volledig in teken van het ervaren en ontdekken van emissievrije mobiliteit. Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende kleurstellingen en maten, en vind het model dat het beste bij u past!

cq5dam.web .1200.1200

Krijg bij aankoop van een eBike een kinderloopfiets cadeau!

Om het startshot van de Yamaha eBikes in de Benelux te vieren ontvangt iedere klant gedurende de Switch ON Weeks bij aanschaf van een MORO 07, een CrossCore RC of een Wabash RT* een gratis bLU cRU metalen loopfiets voor kinderen. De actie loopt 18 juli t/m 30 september.
*de BOOSTER en BOOSTER Easy zijn uitgesloten van de actie 

Bekijk de actievoorwaarden

€ 1.000,- extra inruilvoordeel voor alles met twee wielen bij aanschaf van een nieuwe NEO’s!

Ontvang nu € 1.000,- extra inruilvoordeel voor alles met twee wielen bij aanschaf van een nieuwe NEO’s of NEO’s Dual Battery. De actie loopt van 18 juli t/m 30 september.

cq5dam.web .2000.2000

Waarvoor kiest u?

De MORO 07 is Yamaha’s premium eMTB en staat klaar om u een bijzondere rit te bezorgen. Dankzij een indrukwekkende combinatie van het Dual Twin-frame chassis en de aandrijfeenheid als een geheel biedt hij iedere rijder de perfecte ondersteuning voor de meest uitdagende singletracks in de bergen.

Bent u op zoek naar een functionele fiets maar wilt u ook in stijl ritjes maken buiten de stad of stadsrand? Dan is de Yamaha Wabash RT de perfecte keuze voor u. Deze gravel eBike richt zich op rijders die fun en vrijheid waarderen, en klaar zijn om nieuwe plekken te verkennen, terwijl ze onderweg van elke seconde van de rit genieten. 

Gebruikt u uw fiets voor woon-werkverkeer of ontspannen vrijetijdsritten in en rondom de stad? De CrossCore RC is speciaal ontworpen om alles aan te kunnen. Deze eBike is functioneel, stijlvol en beschikt over een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Dit maakt hem de ideale dagelijkse fiets voor alle rijders, zowel jong als oud.

Yamaha’s nieuwe BOOSTER Easy eBike en BOOSTER S-pedelec elektrische bromfiets zijn zijn ontworpen om hedendaagse stadsbewoners een gemakkelijke, plezierige en betaalbare manier te bieden om zich zonder uitstoot door de stad te verplaatsen.

Dit is een ideaal moment om een efficiënte nieuwe oplossing voor stadsverkeer te overwegen. De manier waarop iedereen zich in de stad verplaatst ondergaat een enorme transformatie nu steeds meer mensen zich afkeren van het drukke openbaar vervoer en op zoek gaan naar een eenvoudige en toegankelijke manier om in de stad te wonen, werken en verplaatsen. En de elektrische NEO’s-scooter staat nu voor u klaar.