Tijdelijke Yamaha-accessoires actie

Tijdelijke korting op originele Yamaha-accessoires bij aankoop van geselecteerde Yamaha-modellen

Tot eind juli ontvangt u tot maar liefst €700 korting op originele Yamaha-accessoires bij aanschaf van een nieuwe XSR700 of R7 en tot €900 bij aanschaf van een nieuwe XSR900 of MT-10. De actie geldt voor alle Yamaha-accessoires die u tegelijk met uw nieuwe XSR700, R7, XSR900 of MT-10 koopt. Vraag uw officiële Yamaha dealer naar de actievoorwaarden.

tijdelijke-yamaha-accessoires-actie_01

R7: sportief en stijlvol

De Yamaha R7 is stijlvol, snel en wendbaar en combineert sportprestaties met puur motorplezier. De frisse en felle 689 cc CP2-motor met A&S-koppeling levert een koppelrijke acceleratie voor een sensationele rijervaring, zowel op het circuit als op de weg. De strakke achterkant en brandstoftank met diepe uitsparingen dragen het pure DNA van de R-serie in zich mee. Als u het maximale uit uw R7 wil halen, kunt u naast allerlei stijlvolle en sportieve accessoires kiezen voor het optionele Quick Shift Systeem voor naadloos opschakelen. Zeker met €700 korting wilt u die kans niet laten schieten.

Ontdek de R7

XSR700: toegankelijk en veelzijdig

De XSR700 is een van Yamaha’s absolute verkooptoppers en dat is niet gek. Het is een toegankelijke en makkelijk handelbare motorfiets die prettig rijdt voor zowel nieuwe als ervaren rijders. Het tweedelige frame, de tankconstructie en het zadelontwerp maken de machine een perfecte basis om te customizen, terwijl het soepele CP2 motorblok met hoog koppel en het lage brandstofverbruik de motor perfect geschikt maken voor zowel dagelijks gebruik als avontuurlijke weekendjes weg.

En ook qua accessoires is het veelzijdigheid wat de klok slaat. Van Vintech achterlichten tot een complete lijn stijlvolle Sport Heritage tassen, met de XSR700 (en zijn accessoires) kunt u dit motorseizoen echt alle kanten op. Deze actie is geldig voor zowel de XSR700 als de uitgebreidere XSR700 Legacy. 

tijdelijke-yamaha-accessoires-actie_02
tijdelijke-yamaha-accessoires-actie_04

MT-10: durft u hem aan?

Als u niet terugdeinst voor pure performance dan kon dit weleens uw nieuwe motorfiets zijn. Het nieuwste van het nieuwste in motor- en chassistechnologie en het meest geavanceerde pakket elektronische rijhulpmiddelen van Yamaha ooit, maken dit het ultieme in koppel, vermogen, wendbaarheid en gevoel.

En dankzij een uitgebreid assortiment accessoires is de MT-10 ook nog eens volledig naar uw wens te customizen. Deze actie is geldig voor de MT-10 evenals de exclusievere MT-10 SP.

XSR900: tijdloze stijl, hedendaagse prestaties

Laat u niet misleiden door de tijdloze stijl van de XSR900, want onder die 80’s sport-look schuilt serieuze high-performance technologie. De krachtige EU5 890 cc CP3-motor levert in combinatie met een lichtgewicht Deltabox-gestyled chassis, een radiale Brembo-hoofdcilinder en lichtgewicht Spinforged-wielen top-of-the-line hedendaagse prestaties. Hoe customized u de uwe?

Ontdek de XSR900
tijdelijke-yamaha-accessoires-actie_03