Yamaha 2024 Motorcycle en Scooter Assortiment

Yamaha’s 2024-serie biedt een brede keuze aan motorfiets- en scootermodellen in Europa, waaronder de FEEL-, RACE- en MOVE-categorieën. Yamaha introduceert gerestylde MT-09- en SP Hyper Naked-modellen, evenals nieuwe modellen zoals de XSR900 GP en de RayZR-scooter – en een brede selectie levendige nieuwe kleuren voor diverse motorfietsen en scooters.

De kracht om een extra dimensie toe te voeren

Yamaha’s assortiment voor 2024 biedt motor- en scooterrijders in Europa de grootste selectie modellen in elke categorie. Van de inspirerende FEEL-serie vtot de opwindende RACE-modellen en de stijlvolle MOVE-scooters, elke Yamaha is zoveel meer dan de som der delen. Yamaha’s motorfietsen en scooters zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd door mensen met een echte passie voor wat ze doen en hebben de kracht om een extra dimensie toe te voegen aan ieders leven.

Voor 2024 introduceert Yamaha opnieuw vormgegeven MT-09 en MT-09 SP Hyper Naked-modellen met nog hogere specificaties, een gloednieuw Sport Heritage-model, de XSR900 GP, met een design dat doet denken aan de GP-racers uit de jaren ’80 en ’90, en wordt het Urban Mobility-assortiment versterkt met de introductie van de dynamische, betaalbare en lichte nieuwe RayZR-scooter. De modellen Ténéré 700 Extreme en Ténéré 700 Explore, die in 2023 in geselecteerde landen zijn geïntroduceerd, zullen verkrijgbaar zijn op alle Europese markten. Naast deze nieuwe modellen zal een brede selectie Yamaha-motorfietsen en -scooters verkrijgbaar zijn in nieuwe kleuren.