Yamaha trakteert: gratis Quick Shifter T.W.V. €299,-. op MT-07

Actie geldt voor heel 2024, bij iedere nieuwe Yamaha MT-07

Het nieuwe jaar is van start gegaan en Yamaha trakteert nu al op cadeautjes. Het merk voorziet alle 2024 MT-07’s van een compleet Yamaha Quick Shifter systeem. Dit betekent dat iedereen die tussen nu en het einde van dit jaar een nieuwe 2024 Yamaha MT-07 aanschaft, volledig kosteloos dit fantastische accessoire ter waarde van € 299,- ontvangt, geïnstalleerd en wel.

mt 07 quick shifter yamaha motor 2

Makkelijker en sneller schakelen

Met een hoogwaardig Yamaha Quick Shifter systeem kun je makkelijker en sneller schakelen, omdat je niet meer bij iedere gangwissel de koppeling hoeft te gebruiken.

mt 07 quick shifter yamaha motor 1

De ultieme Hyper Naked

Deze middenklasser is de ultieme Hyper Naked, met een kenmerkend agressief kuipwerk-ontwerp en een Y-vormige LED-voorkant. Hij biedt zowel nieuwe als ervaren rijders eindeloos motorplezier dankzij het indrukwekkende koppel uit zijn CP2-motorblok, ondersteund door het brullende geluid uit het korte, lichtgewicht 2-in-1 uitlaatsysteem.

mt 07 quick shifter yamaha motor

De actie is gelding in heel 2024

Terwijl je de weg opgaat voel je de kracht van naadloze versnellingswisselingen, die zowel de prestaties als de controle verbeteren. Door deze tijdelijke aanbieding zijn jouw dagelijkse ritten met de MT-07 een stuk sneller, soepeler en sportiever geworden